Tancar

Vols veure l’aigua que beus?


data a convenir des de 04/02/2019 fins al 31/05/2019
hora de 09:00 a 13:00

Exhaurida


Aigües de Barcelona

Places: 30 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Visita + Demo

  • Escolab

L’aigua és un recurs natural i escàs que cal cuidar i preservar. La composició de l’aigua procedent de la natura és variable; pot contenir minerals, compostos químics i microorganismes que, alguns d’ells, s’han d’eliminar durant la potabilització a fi de fer-la apta per al consum humà.

La innovació i la recerca són part fonamental de la nostra tasca a fi d’assegurar que l’aigua potable sigui de la màxima qualitat sanitària i organolèptica, tenint sempre cura de la sostenibilitat i preservació d’aquest recurs escàs.

Veniu a conèixer de primera mà la recerca que duem a terme a Aigües de Barcelona, gràcies a la qual disposem de les tecnologies més avançades en tots els nostres processos, des de la captació fins a la potabilització, el transport i la distribució, a més del sanejament i la depuració d'aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització.

L'activitat es realitzarà a l'Estació de Tractamet d'Aigua Potable (ETAP) de Sant Joan Despí, Estacion de Tratamiento S/N - 09870 Sant Joan Despi.

 


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!

Comparteix!