Tancar

Setmana del cervell 2020: Imaginacions neuronals: les coses que s'inventa el nostre cervell!


data 18/03/2020       hora de 10:30 a 12:30

Disponible


Institut de Neurociències (UB)

Places: 30 alumnes màxim
Nivell:
1r d'ESO

Visita + Xerrada

  • Escolab

ACTIVITAT DIRIGIDA ÚNICAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT DE BARCELONA

RESUM DE LA XERRADA

En aquesta xerrada mirarem d'apropar la neurociència de la percepció a l'alumnat de primària. Parlarem de com funciona el nostre cervell davant els estímuls sensorials i de com recrea el món exterior, tot utilitzant exemples d'il·lusions perceptives. També parlarem de què fem els neurocientífics, de com és el nostre dia a dia i ens sotmetrem a un tercer grau per a satisfer, tant com sigui possible, la curiositat dels estudiants.

 

Activitat a càrrec de l'investigador Dr. Jordi Costa de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona.

 

IMPORTANT A TENIR EN COMPTE:

Les reserves es gestionen únicament a través d'aquest web. És obligatòria la presència d'un/a professor/a per grup classe. Cal que una persona del centre educatiu, responsable de la reserva, rebi l'investigador/a a l'entrada del centre per poder acompanyar-lo/a fins a l'aula 20 minuts abans de l'inici de l'activitat i que es faci càrrec de l'ordre del grup classe i supervisi la sessió de treball.

Necessitats tècniques: el dia de l'activitat cal que el centre tingui a punt l'ordinador (amb altaveus) i el projector per a PowerPoint (que la sala es pugui enfosquir) i que l'investigador/a pugui fer una connexió a Internet.


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!

Comparteix!