Escolab

Tot a punt per al nou curs EscoLab!

Ja podeu consultar la nova oferta d'activitats. Inscripcions al sorteig del 6 al 16 de setembre.

 

Ja està a punt la nova edició d'Escolab amb més activitats i nous centres de recerca! 

El període d’inscripció al sorteig s’iniciarà el 6 de setembre i finalitzarà el 16 de setembre. El 17 de setembre tindrà lloc el sorteig. A partir del 18 de setembre les activitats lliures podran ser reservades directament a través del web sense sorteig.

Calendari:

Període de consulta.............. de l'1 al 5 de setembre
Inscripció al sorteig.............. del 6 al 16 de setembre
Sorteig................................... 17 de setembre
Reactivació de les reserves.. 18 de setembre en endavant

 

Recordem als professors i professores que per poder participar en les activitats heu d'estar registrats al web d'Escolab i que la primera assignació de places serà per sorteig.  Accediu a Reserves per a més informació.

En aquesta edició trobareu més sessions, més activitats i la participació de nous centres de recerca!

Destaquem la incorporació a EscoLab de l'Institut de Física d’Altes Energies (IFAE) amb un taller de detecció de raigs còsmics i l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) amb diverses activitats sobre els nous materials que revolucionaran el futur.

Igualment, la participació del Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputació ens ofereix la possibilitat de visitar el superordinador MareNostrum, el més potent del país i un dels més potents d'Europa. 

Se sumen al programa també l'Institut de Neurociències de la UB i l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE-UPC) amb diversos tallers molt interactius.

Igualment, molts altres centres de recerca han incrementat la seva oferta d'activitats, tant en nombre de sessions com d’activitats.

  

Us recordem que les activitas d'EscoLab es realitzen d'octubre del 2017 al maig del 2018 i durant tot el curs es donen canvis de disponibilitat de places per cancel·lacions. Esteu alerta!

En aquest sentit, aprofitem per a recordar que si les activitats que més us interessen ja han estat reservades, podeu apuntar-vos en una llista d'espera per tal de rebre un avís si més endavant hi hagués places disponibles. Trobareu l'opció al final del detall de l'activitat. Per a poder-ho fer cal que us hàgiu registrat/identificat al web.

 

Us esperem a tots a EscoLab!

 


Comparteix!


Últims comentaris

stolosa@ · 13/01/2019 16:18

Hola, bona tarda. Tenim reservada una visita (ICO) el 13/2 de 10 a 12:30h. Finalemnt no podrem assitir a la visita que tenim reservada ja que és el dia de les proves de competència a 4t ESO. Podeu anular la visita? Gràcies Dades: Escola Verge de la Salut (Sant Feliu de Llobregat)

jordicabestany@ · 11/12/2018 11:08 · Releacionada amb l'activitat "De quina espècie és?"

hola, Montse!

njimenez@ · 20/11/2018 12:21 · Releacionada amb l'activitat "Aplicació de tecnologies de la informació Geospacial"

Sóc la Natàlia Jiménez, professora de Ciències de la Terra del Col·legi Sant Miquel (Barcelona). Ha sorgit un problema de cara a la visita que tenia concertada pel dijous 25 d'Abril: resulta que no m'havia adonat que aquell mateix dia els alumnes tenen una altra sortida d'una altra assignatura, així que no podríem venir. Seria possible canviar el dia de la visita al dijous 2 de Maig? En cas que no pogués ser, com aniria llavors el dijous 11 d'Abril o el dimecres 24 d'Abril? Espero la teva resposta. Moltes gràcies i perdona per les molèsties.

pramirez@ · 19/11/2018 17:45 · Releacionada amb l'activitat "ScratchRoom"

Sóc un professor de 2on d'aplicacions multiplataforma, m'agradara saber si es podria realitzar aquesta activitat sobre el febrer del 2019 ja que és la nostra setmana d'activitats d'orientació laboral

dvirgili@ · 24/10/2018 15:15 · Releacionada amb l'activitat "Si les societats estan vives, es mouen"

Bon dia, Hem reservat l'activitat (Escola Sant Gregori), però vaig introduir una proposta de data que no estava dins del rang proposat. M'agradaria corregir-la i passar-la al 14 de gener, si és possible. No he pogut contactar amb el Centre d'Estudis de Moviments Socials via la UPF. Gràcies,

+ Veure més comentaris
Altres


Nou any, més tallers!

 

No perdeu l'ocasió d'entrar en un dels centres de recerca que han preparat visites i tallers especialment per als vostres alumnes:

 

Centre de Disseny i Optimització de Processos i...


EscoLab us desitja molt bones festes!

 

 


Presentació del joc de cartes Micro-Combat al Festival DAU

 
La Iniciativa de Resistències Antimicrobianes de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), entitat que participa a 
Visita combinada a Tarragona RESERVADA!!

A Tarragona i Reus hi ha 3 centres de recerca que us ofereixen activitats molt interessants sobre ecotoxicitat, nutrigenòmica i neurociència

Si esteu interessats en dues o tres d'aquestes activitats, podem acordar les...


Preguntes frequents

 

Has rebut la confirmació de la teva reserva i no saps què cal fer abans de fer la visita?

Saps com pots anul·lar una reserva?

Si l'activitat que t'interessa ja...


Èxit de convocatòria en la 12ª edició d'EscoLab!

 

Aquest setembre s'han ofert 207 activitats diferents organitzades per 80 laboratoris de recerca d'àmbits científics molt diversos.

En aquests moments, el 79% del...


El període d'inscripcions al sorteig de les activitats d'EscoLab finalitza aquest dissabte 22 de setembre

 

Els professors i professores interessats en participar amb el seu alumnat en el programa EscoLab, ja poden consultar l’ampli ventall d’activitats del proper curs. En aquesta edició, més...


Coneix el curs CONNECTEM RECERCA I AULA a l'acte de presentació d'EscoLab 2018/19

 

Vine a l'acte de presentació del Programa EscoLab on t'explicarem, entre altres novetats del programa, en què consisteix el curs Connectem recerca i aula de cocreació de recursos...


Presentació del Programa EscoLab 2018/19

El pròxim 18 de setembre a les 17 h, EscoLab presenta el seu programa a tot el professorat interessat

 

Per tal de conèixer tots els detalls del programa, així com les seves accions associades,...


Arrenca amb força la nova edició d'EscoLab

 

Els professors i professores interessats en participar amb el seu alumnat en el programa EscoLab, ja poden consultar l’ampli ventall d’activitats del proper curs. En aquesta edició, més de 80...


+Veure més