Escolab

Trobada de la Comunitat Escolab el 15 de març 2018

Lloc de la Trobada: Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UB (Carrer de Casanova 143, Barcelona)

Seguim amb el procés compartit de millorar les activitats d’EscoLab, iniciat el curs passat. Fruit d’aquella Trobada es va proposar un curs de formació col·laboratiu per a professorat i personal de recerca amb l’objectiu de dissenyar propostes de valor, incentivar la participació de l’alumnat i generar recursos pre i post visita.

És per això, que la Trobada se centrarà en els primers resultats d’aquest curs pilot Connectem Recerca i Aula, per al qual hem comptat amb la col·laboració de 4 institucions de recerca i 7 centres educatius. El treball de co-creació ha estat molt productiu, enginyós i molt enriquidor per totes les parts. No us ho podeu perdre!

L’entitat que ens acull aquest any són els Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona en el seu Campus Medicina Clínic (CCiT-UB), als quals agraïm la seva col·laboració.

 

L’ORDRE DE L’ACTE

17.00 h Visita a les Unitats de Microscòpia Òptica Avançada, Microscòpia Electrònica i Proteòmica dels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiT-UB) (limitat a 30 participants). NO QUEDEN PLACES LLIURES
 
17.30 h Benvinguda i principals novetats d’EscoLab
 
17.45 h Presentació del curs Connectem recerca i aula a càrrec de Digna Couso, directora del CRECIM-UAB.
 
Presentació dels resultats del curs: 4 propostes de materials associades a 4 activitats d’EscoLab a càrrec del professorat, el personal de recerca i l’equip de formació del CESIRE que hi han participat.
 
Col·loqui amb alumnat participant: què aporta EscoLab als joves que hi van?
 
18.40 h Sessió de dubtes, preguntes i comentaris.
 
18.50 h Panell per establir col·laboracions entre centres de recerca i professorat.
 
19.00 h Aperitiu fent xarxa.

 

INSCRIU-TE clicant el següent link: http://bit.ly/2EJQSgp

T'hi esperem!

 

 


Comparteix!


Últims comentaris

edutto@ · 01/04/2019 10:58 · Releacionada amb l'activitat "Jornada de màrqueting per a batxillerat"

Hola, sóc professora del CE DOLMEN, Hospitalet. NO PODREM ASSISTIR a la següent activitat que havíem reservat : Jornada de màrqueting per a batxillerat data 17/04/2019 hora de 09:00 a 13:00 Centres Universitaris del TecnoCampus (Mataró). Adscrits a la UPF Preguem prenguin nota i confirmin la recepció de l'avís. Gràcies!

escolab@ · 22/02/2019 16:26

Benvolguda nuria.rubio@, tal i com s'indica en la darrera frase del mail d'avís d'alliberament de places: "Si tardeu en sol·licitar la reserva, és possible que un altre usuari ho faci abans que vosaltres". Si l'activitat surt amb el signe + en vermell, és que ja ha estat reservada per una altra escola abans. En aquests moments, les llistes d'espera són molt llargues i s'ha d'anar ràpid a fer la reserva. Salutacions i sort a la propera.

nuria.rubio@ · 22/02/2019 15:50

Bona tarda, acabo de rebre aquest missatge, però he mirat totes les dates i em posa que estan exhaurides, quin és le dia alliberat? CTIVITAT Recerca i càncer: saps què fa un investigador per lluitar contra els tumors? Éreu a la llista d'espera i en aquests moments l'activitat ha passat a tenir places disponibles! Si encara voleu apuntar-vos-hi, heu d'anar al web d'EscoLab i sol·licitar la reserva. L'avís s'ha enviat a tots aquells usuaris que eren a la llista d'espera de l'activitat mencionada. Si tardeu en sol·licitar la reserva, és possible que un altre usuari ho faci abans que vosaltres.

eac2222@ · 18/02/2019 15:21

A nosaltres també ens ha passat que hem rebut la informació de la inscripció quan la majoria de xerrades ja estaven exhaurides. Fa uns mesos ens vam posar en contacte i ens van assegurar que rebriem la informació així que la tinguessin. Sap greu.

mmarti37@ · 18/02/2019 10:43 · Releacionada amb l'activitat "El cervell humà"

Bon dia, cada curs sol·licitem alguna activitat en la setmana del cervell. Tenim 3 grups de 1r d'ESO i si quedés alguna vacant no sé si seria possible marcar 3 xerrades en 2 dies. Moltes gràcies Mireia Martínez Tomé (directora institut Jaume Balmes)

+ Veure més comentaris
Altres


L'alumnat encara pot participar en el concurs Tenim una idea!

 

Hem ampliat el termini de participació en el concurs Tenim una idea!fins el diumenge 19 de maig. 

La participació en aquests moments és molt...


Trobada de la Comunitat Escolab el 10 d'abril de 2019

 

Enguany, la Trobada se centrarà a trobar la manera d'incentivar una participació més activa de l’alumnat en el programa i en els afers científics.

...


On són els centres de recerca?

 

A partir d'ara ja es poden localitzar els centres de recerca que ofereixen les activitats d'EscoLab a través del Google


Elles tenen el poder de canviar el món

 

El 2015 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la dona i la nena en la...


Els joves tenen el poder de canviar el mon!

 

AMPLIAT EL TERMINI FINS EL 19 DE MAIG!!!

El concurs Tenim una idea!, és una iniciativa d’EscoLab per fomentar la participació activa dels estudiants en la recerca real a...


Setmana Mundial del Cervell 2019

La Setmana Mundial del Cervell ofereix als centres educatius públics i concertats de la ciutat de Barcelona, l’oportunitat de conèixer els darrers avenços sobre...


Nou any, més tallers!

 

No perdeu l'ocasió d'entrar en un dels centres de recerca que han preparat visites i tallers especialment per als vostres alumnes:

 

Aplicacions Mediambientals i Industrials de la...


EscoLab us desitja molt bones festes!

 

 


Presentació del joc de cartes Micro-Combat al Festival DAU

 
La Iniciativa de Resistències Antimicrobianes de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), entitat que participa a 
Visita combinada a Tarragona RESERVADA!!

A Tarragona i Reus hi ha 3 centres de recerca que us ofereixen activitats molt interessants sobre ecotoxicitat, nutrigenòmica i neurociència

Si esteu interessats en dues o tres d'aquestes activitats, podem acordar les...


+Veure més