Cerrar

La biotecnologia aplicada a l’agricultura: visita Futureco Bioscience


fecha a convenir desde 15/10/2018 hasta el 24/05/2019
hora de 10:00 a 12:00

Agotada


FUTURECO bioscience

Plazas: 20 alumnos máximos
Nivel:
2n de Batxillerat  • Escolab

Futureco Bioscience és una empresa agrobiotecnològica catalana que porta més de 22 anys investigant, desenvolupant, fabricant i comercialitzant productes per a la protecció i nutrició vegetal, respectuosos amb el medi ambient, per tal de reduir l’impacte de l’activitat agrícola en els ecosistemes i en la salut animal i humana.

Una de les particularitats d’aquests productes és que busquen deixar zero residus als sòls, emprant formulacions biodegradables i innòcues pel medi. A més de deixar zero residus al medi, també hi ha productes que potencien la fertilitat dels sòls, fent-los més rics, productius i cultivables.

Aquesta visita inclou una presentació sobre part dels reptes de la recerca científica aplicada al desenvolupament de solucions netes per a l'agricultura i una visita guiada pels laboratoris. Mentre reben una explicació de com es du a terme el procès de desenvolupament de productes bioestimulants i bioplaguicides i se'ls mostra com, persones que no fa gaire temps estaven al seu lloc, a punt de decidir els seus futurs, van decidir estudiar carreres com biologia, biotecnologia, química o enginyeria, entre d'altres, i avui treballen com a investigadors a Futureco Bioscience.


Identifícate   Tiene que estar registrado e iniciar sesión para realizar reservas.Últimos comentarios

No hay comentarios. Se el primero en comentar!

Comparte!