Tancar

Dins la ment d'un autèntic Hacker per fer front a la Pirateria


data a convenir des de 01/11/2022 fins al 23/06/2023
hora de 09:00 a 17:00

Exhaurida


La Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull

Places: 20 alumnes màxim
Nivell:
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior

Taller Pràctic

  • Escolab

El Taller permet a l’alumne, mitjançant escenaris pràctics al laboratori, veure de primera mà algunes de les tècniques que utilitzen els Hackers així com els mecanismes de seguretat per evitar els seus atacs.

Actualment, un dels perfils més buscats en el món de les tecnologies TIC és el d'enginyer expert en seguretat en les TIC, o més concretament, els anomenats "Hackers Ètics".

La seguretat a Internet és un dels focus d'inversió de les empreses, ja que qualsevol distracció pot arruïnar el més preuat negoci avui dia.

Amb aquest objectiu el taller dona a conèixer els riscos que pot plantejar l’ús incorrecte de les tecnologies que ens ofereix internet, tant per les empreses com per als usuaris, i com podem protegir-nos.

La majoria dels joves usen Messenger, Internet Explorer i altres aplicacions per a connectar-se a Internet i interactuar i comunicar-se amb altres usuaris.

El taller de Hackers introdueix l’alumne en els aspectes tècnics, legals i ètics d’Internet a través d’escenaris pràctics molt atractius de seguretat en xarxes i privacitat de dades, que els permeten veure les tècniques utilitzades i els mecanismes de protecció.

 

Data a convenir.


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Comparteix!