Tancar

Idees en acció: models de negoci a Internet


data a convenir des de 01/11/2022 fins al 23/06/2023
hora de 09:00 a 17:00

Disponible


La Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull

Places: 20 alumnes màxim
Nivell:
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior

Taller Pràctic

  • Escolab

Quin és el negoci de Google? Quin és el de Facebook? I el de Wallapop? I què me'n dius del WhatsApp? Com guanyen diners els llocs web?

Navegant per internet podem veure infinitat de negocis on treballa molta gent i que funcionen molt bé, però moltes vegades no entenem com acaben de fer-ho, sobretot, en els casos en els quals els serveis que ofereixen són gratuïts. Com es pot oferir tot gratuït i mantenir un negoci?

En la primera part d'aquesta sessió veurem els diferents models de negoci que es poden aplicar a un lloc web i com els negocis generen valor als usuaris, tant si es paga com si no.

En la segona part d'aquesta sessió, l'alumnat participant, a partir de les seves idees, haurà d'imaginar unes quantes maneres de crear models de negoci que siguin sostenibles en el temps. També junts, crearem una llista de tot el que seria necessari per poder tirar endavant aquestes idees.

L'objectiu és portar a l'alumne a reflexionar sobre la possibilitat real de crear un negoci imaginant per un costat com funcionaria quant a creació de valor cap a l'usuari, com es podria recuperar aquest valor en forma monetària i què es necessita exactament per poder crear aquell negoci.

 
Data a convenir.
 

Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Comparteix!