Tancar

ICFO Decide Game


data a convenir des de 03/10/2022 fins al 22/06/2023
hora de 09:00 a 09:00

Exhaurida


ICFO – The Institute of Photonic Sciences

Places: 50 alumnes màxim
Nivell:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà

Taller Pràctic

  • Escolab

Descobreix l’ICFO des d’allà on siguis

Gràcies a l’ICFO Decide Game ara pots parlar amb científiques i científics de l’ICFO i submergir-te en el món d’ICFO i de la fotònica amb una activitat interactiva i entretinguda.

Amb l’ICFO Decide Game l'alumnat es posarà a la pell dels responsables de les polítiques sobre recerca i innovació. Al llarg de l’activitat, obtindrà la informació essencial per discutir sobre la fotònica i la importància de la ciència i de la recerca a la nostra vida, descobrirà projectes de ciència puntera que s’estan desenvolupant a l’ICFO, parlarà amb els científics i científiques que hi treballen i prendrà una decisió estratègica d’acord amb la resta del grup.

L'activitat es duu a terme en línia: per participar en la sessió, només es necessita un ordinador connectat a un micròfon, una pantalla gran i altaveus. L'activitat dura en total un parell d'hores: l'alumnat pot connectar-se amb nosaltres durant la durada total de l'activitat o fer la primera part de manera autònoma i connectar-se amb nosaltres només durant una hora per a la part final.

Els horaris de les sessions són indicatius: després d'haver completat la reserva, una persona de l'equip d'outreach de l'ICFO es posarà en contacte amb el centre educatiu per concertar data i hora de la sessió.


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Comparteix!