Tancar

La visió per computador, realitat o ficció?


data a convenir des de 04/03/2024 fins al 14/06/2024
hora de 09:00 a 14:00

Exhaurida


Centre de Visió per Computador (UAB)

Places: 20 alumnes màxim
Nivell:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Visita + Demo

  • Escolab

Què és la visió per computador? Quines són les seves aplicacions? La realitat a vegades supera la ficció. 

En aquesta activitat descobrirem aplicacions que s’utilitzen a la indústria, així com innovacions mèdiques, del món de la cultura i de moltes altres àrees econòmiques i socials que, de vegades, poden semblar ciència-ficció, però que des del CVC ajudem a fer que siguin ben reals.

L'activitat consta d'una breu explicació teòrica on fomentem la participació dels assistents i el seu esperit crític per discernir entre allò que és viable del que no ho és. Seguidament, es realitza una visita guiada on se'ls mostren exemples i demostracions de l'activitat científica realitzada pels investigadors i tècnics del Centre de Visió per Computador.

Encara que aquesta activitat es va plantejar en un principi per a batxillerat i cicles formatius tecnològics, l'hem ampliat a 3er i 4t d'ESO i ens agradaria convidar també a grups que no estiguin fent la branca d'estudis tecnològics. La visió per computador i les càmeres estan pertot arreu avui dia. Independentment de la formació que s'estigui duent a terme, com a ciutadans/es, hem d'estar informats, plantejar-nos unes certes preguntes, debatre-les i prendre decisions.


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Comparteix!