Tancar

Bacteris resistents als antibiòtics: la pandèmia silenciosa!


data a convenir des de 01/04/2024 fins al 14/06/2024
hora de 15:30 a 17:30

Exhaurida


ISGlobal. Campus Clinic

Places: 20 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Taller Pràctic

  • Escolab

Taller formatiu per conèixer alguns dels reptes més importants en salut global. Ens centrarem en la resistència bacteriana.

Per què es produeix? Quins efectes pot tenir en la nostra salut? Podem fer alguna cosa per no afavorir l'aparició de bacteris resistents als antibiòtics?

A l'activitat coneixerem investigadors que treballen en aquest camp i farem un experiment sobre resistència bacteriana.

PER DUR A TERME AQUESTA ACTIVITAT ÉS NECESSARI QUE L'ALUMNAT HAGI TREBALLAT A L'AULA UNS CONTINGUTS PREVIS:

Amb l'objectiu de motivar l’alumnat, contextualitzar el problema de les resistències antimicrobianes i preparar-los per a la visita i la realització d’un antibiograma, es proposa que l'alumnat realitzi una sèrie d'activitats a l'aula prèvies a la visita. Per facilitar la feina del professorat, EscoLab ha generat un dossier amb uns recursos específics per a aquesta activitat. Els trobareu a la secció de recursos del web amb el nom Dossier_RESISTENCIA_BACTERIANA.

Reserva amb l'enviament d'una carta de motivació:

Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc., o el compromís de dur a terme algunes de les activitats proposades en el dossier associat a la visita.

Cal que envieu la carta de motivació a raul.toran@isglobal.org de l'1 al 15 de febrer si us ha tocat en sorteig, o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva, si aquesta es fa més endavant. 

La data es pactarà amb l'escola. L'horari serà a la tarda, de 15:30 h a 17:30 h aproximadament.


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Comparteix!