Tancar

Registra't

Centre educatiu


Professor responsable del grup d'alumnes


Compte d'usuari


D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, us facilitem la informació bàsica sobre el tractament de les vostres dades personals. Podeu trobar tota la informació del tractament 0119, que s’aplica a procediments en matèria de Jornades, Tallers, Cursos i Sessions Informatives a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0119
Responsable del Tractament: Ajuntament de Barcelona, pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona.
Delegat de Protecció de Dades: podeu contactar-hi mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades , o per correu postal, dirigint-vos a av. Diagonal, 220, planta 4, 08018 Barcelona.
Finalitat del tractament: Gestió de jornades, cursos o sessions informatives organitzades per l'Ajuntament de Barcelona.
Legitimació: missió d'interès públic / consentiment
Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/quins-drets-tinc-sobre-meves-dades.
Si no esteu satisfets/etes amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant  de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades: c. Rosselló, 214, 08008 Barcelona.