Tancar

El món de la investigació en biotecnologia (Joc de rol)


data 29/01/2020       time 10:00 to 13:00

Unavailable


Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Seats: 30 max. students
Ages:
3r d'ESO
4t d'ESO

Workshop

  • Escolab

 
Participareu en un joc de rol gegant. Els estudiants es posaran en la pell dels diferents membres del grup de recerca Fliact. Cadascun d'ells tindrà un perfil personal amb detalls sobre el seu lloc de treball i les seves competències, habilitats i coneixements.

Amb l'ajuda d'investigadors del CRG intentaran resoldre un problema científic molt concret: identificar 4 soques de cucs c-elegans diferents. Això es resoldrà gràcies a diferents tècniques (microscòpia, imatge i pel·lícules, gel d'electroforesi/visualització d'un gen) i de la posada en comú de la informació.
 
Reserves amb carta de motivació!. Com funciona?
Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc.

Cal que l'envieu a comunicacio@crg.eu del 23 de setembre al 2 d'octubre si us ha tocat en sorteig, o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva, si aquesta es fa més endavant. Es confirmarà la reserva definitiva per correu electrònic després de valorar els resums rebuts. El CRG es reserva el dret d'anul·lar les reserves que no compleixin els requisits mínims per a la realització del taller.

 

*Aquesta activitat té el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades 


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Last comments

No comments. Be the first to comment!

Share!