Tancar

Vols veure l’aigua que beus?


data 11/03/2021       time 10:00 to 12:00

Unavailable


Aigües de Barcelona

Seats: 30 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Workshop

  • Escolab

L’aigua és un recurs natural i escàs que cal cuidar i preservar. La composició de l’aigua procedent de la natura és variable; pot contenir minerals, compostos químics i microorganismes que, alguns d’ells, s’han d’eliminar durant la potabilització a fi de fer-la apta per al consum humà.

La innovació i la recerca són part fonamental de la nostra tasca a fi d’assegurar que l’aigua potable sigui de la màxima qualitat sanitària i organolèptica, tenint sempre cura de la sostenibilitat i preservació d’aquest recurs escàs.

Conegueu de primera mà la recerca que duem a terme a Aigües de Barcelona, gràcies a la qual disposem de les tecnologies més avançades en tots els nostres processos, des de la captació fins a la potabilització, el transport i la distribució, a més del sanejament i la depuració d'aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització.

Estudiarem el procés de remineralització i l'observarem en diferents tipus d'aigua potable, prepotable i natural.

Realitzarem activitats científiques de la mà d'un investigador per fomentar l'esperit de recerca i innovació.

Activitat virtual que consta d'una presentació del centre i de la recerca, segueix amb una proposta de treball al centre educatiu i el feedback, preferiblement per  videoconferència, per part de l'investigador d'Aigües de Barcelona.


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Share!