Tancar

Bacteris resistents als antibiĆ²tics: l'amenaƧa fantasma!


data 10/03/2021       time 10:00 to 12:00

Unavailable


Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), campus MAR

Seats: 30 max. students
Ages:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat

Workshop

  • Escolab

Taller formatiu per coneixer alguns dels reptes més importants en salut global. Ens centrarem en la resistència bacteriana. Per què es produeix? Quins efectes pot tenir en la nostra salut? Podem fer alguna cosa per no afavorir l'aparició de bacteris resistents als antibiòtics? A l'activitat coneixerem investigadors que treballen en aquest camp i farem un experiment sobre resistència bacteriana.

 

PER A REALITZAR AQUESTA ACTIVITAT ÉS NECESSSARI QUE L'ALUMNAT HAGI TREBALLAT A L'AULA UNS CONTINGUTS PREVIS.

Amb l'objectiu de motivar l’alumnat, contextualitzar el problema de les resistències antimicrobianes i preparar-los per a la visita i la realització d’un antibiograma, es proposa que l'alumnat realitzi una sèrie d'activitats a l'aula prèvies a la visita. Per facilitar la feina del professorat, EscoLab ha generat un dossier amb uns recursos específics per aquesta activitat. Els trobareu a la secció de recursos del web amb el nom Dossier_RESISTENCIA_BACTERIANA.

 

Reserva amb l'enviament d'una carta de motivació

Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc. o el compromís de dur a terme algunes de les activitats proposades en el Dossier associat a la visita.

Cal que envieu la carta de motivació a raul.toran@isglobal.org del 12 al 21 d'octubre si us ha tocat en sorteig, o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva, si aquesta es fa més endavant. 

 


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Share!