Tancar

Aplicació del mètode científic per la identificació de dianes terapèutiques


data to agree from 26/10/2020 to 03/12/2020
time 15:30 to 15:30

Unavailable


Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Seats: 14 max. students
Ages:
All Ages

Chat

  • Escolab

 

 

Titol complert: Aplicació del mètode científic per la identificació de dianes terapèutiques que ajuden a desenvolupar nous fàrmacs antitumorals

Autors: Eugènia Mato, Giovanna Revilla

 

La taxa de supervivència en pacients de càncer  ha augmentat de manera positiva i un 60% dels malalts segueixen vius cinc anys després del diagnòstic. Aquest èxit és degut  tant a la millora diagnòstica com  terapèutica.

Malgrat això, hem de continuar investigant per identificar noves dianes terapèutiques especifiques de cada tipus tumoral,  que sens dubte  ens ajudaran  a desenvolupar nous fàrmacs,  que s’adapti  a les necessitats particulars de cada pacient, evitant al màxim els efectes secundaris dels mateixos. En definitiva,  millorant la qualitat de vida de les persones afectades de la malaltia. 

Però tota investigació científica de valor, ha d’anar acompanyada de la aplicació del mètode científic, basat en  processos lògics del pensament, organització correcta de les dades i generalitzacions, amb l’objectiu final de proposar i contrastar explicacions dels esdeveniments perceptibles per els investigadors.La xerrada és farà de manera on line o presencial si es pot. És decidirà en funció de la situació actual.


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Share!