Tancar

El bon Màrqueting i la bona Publicitat


data to agree from 18/01/2021 to 25/06/2021
time 09:30 to 15:00

Available


Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

Seats: 30 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior

Chat

  • Escolab

El mercat del cafè és un dels més importants en termes econòmics i de consum, dins de la categoria d’alimentació. Algunes dades:

  • El mercat del cafè al món té uns ingressos milionaris i és dels que més èxit té. El seu consum augmenta un 0,4% de forma anual, d’acord amb dades de la Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO).
  • Respecte a les companyies, Starbucks lidera les cadenes de cafeteries, amb 565 establiments el 2017, seguit d’Italian Coffe Company, amb 399. En tercera posició s’hi ubica Café Punta del Cielo, amb 168 i finalment hi ha Café Macchiato amb 160.
  • En aquest sentit, Nestlé domina el mercat del cafè soluble dins del territori espanyol. Segons estimacions de l’Euromonitor, Nescafé compta amb el 41,1% de quota de mercat.
  • En aquest context tan competitiu i difícil, Nestlé llança un producte completament innovador: el cafè amb càpsules
Què s'hi aprèn?

L’objectiu del taller és poder introduir als estudiants conceptes com els d’Oceans Blaus i Oceans Vermells, Construcció de marques i estratègies publicitàries. Ens plantejarem les següents preguntes i punts:

  1. Per què serveix el màrqueting i la publicitat?
  2. Per què és important l’estratègia d’Oceans Blaus i Oceans Vermells?
  3. La innovació, camí para el èxit?
  4. Debat amb als estudiants
A qui va dirigit Alumnes de 1r i 2n de batxillerat i últim curs de CFGS.
Metodologia Aquest taller es farà a través de videoconferència o webinar. Es podrà usar la tecnologia que el centre tingués disponible o es podria oferir al centre un compte de zoom corporatiu de la UVic.
Durada 1h
Professorat El ponent d’aquest taller serà un professor amb àmplia experiència en màrqueting i publicitat, que pugui parlar des d’un punt de vista de la pràctica professional als estudiants del centre.

Log In   You need to be registered and log in to do bookings.


PDF Download


Share!