Tancar

VI OlimpĂ­ades de Camins, Canals i Ports


data to agree from 04/03/2024 to 29/03/2024
time 09:00 to 14:00

Available


Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (UPC)

Seats: 5 max. students
Ages:
1th ESO
2n d'ESO

Workshop

  • Escolab

Voleu saber com es desenvolupen els i les estudiants d'ESO en un entorn de presa de decisions, de donar respostes ràpides, i comprovar la capacitat d’intuïció estructural que tenen?

Us proposem participar en la VI Olimpíada d’enginyeria de camins, canals i ports organitzada pel Col·legi de Camins i diverses escoles de camins d’Espanya.

Alhora, aquesta olimpíada pretén posar en valor els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i conscienciar a la societat de la necessitat real d’adaptar i prioritzar accions que aportin solucions a la pobresa i la protecció del planeta, així com millorar la vida i perspectives de les persones.

Les olimpíades tindran una fase local, que se celebrarà a l'Escola de Camins un dia a concretar durant el mes de març, i l'equip guanyador s'enfrontarà als guanyadors de les altres escoles de camins de l'estat espanyol, el 24 de maig a Burgos en la fase nacional.

Trobareu tota la informació de les proves i la inscripció a: https://camins.upc.edu/ca/futurs-estudiants/olimpiades-camins


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Share!