Tancar

Aplicacions d'enginyeries TIC a la UPF


data 22/02/2018       hora de 10:00 a 13:30

Exhaurida


Escola Superior Politècnica (UPF)

Places: 12 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat  • Escolab
  • Escolab

Internet i totes les seves tecnologies estan canviant la manera d’entendre el món. El seu impacte és present en qualsevol dels moments del dia a dia i ens ofereix un present ple d’oportunitats i de reptes. Per això, parlar d’Internet és parlar de la comunicació entre persones, dels mitjans de comunicació, de l’economia digital, de xarxes de sensors en ciutats, de bases de dades distribuïdes, de ciència de dades, de processament avançat de senyals biomèdics, de noves interfícies per a videojocs, dels instruments musicals del futur, etc.


Aquesta jornada permetrà als alumnes explorar les enginyeries TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions). Concretament, els alumnes participaran en quatre sessions d'aproximadament 45 minuts cadascuna, on es presentarà un tema concret d'enginyeria TIC i es plantejarà un problema que els alumnes han de resoldre, fent ús d'aplicacions o eines desenvolupades específicament per aquest tema. Tots els temes estan relacionats amb els graus d'enginyeries TIC que s'ofereixen a la UPF: Enginyeria en Informàtica, Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades  i Enginyeria de Xarxes de Telecomunicació.

La recerca d'enginyeries TIC engloba un rang ampli de coneixements i tecnologies. Computational and Intelligent Systems cobreix temes fonamentals de la informàtica, com ara l'intel·ligència artificial, la robòtica, el processament de llenguatge, la visió per ordinador, la recuperació d'informació i la computació ubiqua. Multimedia Technologies tracta sobre el processament d'imatges i la cinematografia, la computació d'àudio i de música, la interacció persona-ordinador i les tecnologies educacionals. Networks and Communications cobreix temes de xarxes, tan físiques com sense fils, la teoria i la codificació de la informació, i les estratègies relacionades amb les tecnologies de les xarxes. 

Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!

Comparteix!