Cerrar

Coneixes els riscos per a la salut humana de la contaminació ambiental?


fecha 12/12/2019       hora de 10:00 a 12:00

Agotada


Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), campus MAR

Plazas: 40 alumnos máximos
Nivel:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat

Visita + Demo

  • Escolab

En aquest taller els alumnes podran conèixer què és la recerca en epidemiologia ambiental desenvolupada a ISGlobal, com és el cas de la contaminació de l'aire o la recerca sobre els possibles riscos per a la salut de l'ús de les noves tecnologies, entre d'altres. Farem mesures sobre contaminació atmosfèrica i acústica i veurem com es pot plantejar un projecte de ciència ciutadana de contaminació atmosfèrica i/o acústica a l'aula.

Inclou: Xerrada sobre contaminació ambiental (30 minuts)+ Taller / Joc sobre condicionants ambientals i efectes sobre la salut (35 minuts) + Mesures sobre contaminació atmosfèrica i sonora al voltant del PRBB (amb Smart Citizen Kit per veure les dades in situ)+ Com plantejar projectes de ciència ciutadana a l'escola sobre contaminació atmosfèrica i sonora (25 minuts) + Visita guiada als laboratoris del PRBB (30 minuts). Total 2 h.


Identifícate   Tiene que estar registrado e iniciar sesión para realizar reservas.Últimos comentarios

aolle3@ · 11/12/2019 17:41

Hola, he intentat registrar-me, però quan poso el codi del meu institut em posa codi erroni. El meu institut és el Pompeu Fabra de Badalona. Només feu les activitats per instituts de Barcelona? Gràcies
Comparte!