Cerrar

Dins la ment d'un autèntic Hacker per fer front a la Pirateria


fecha 19/11/2019       hora de 10:00 a 12:00

Agotada


La Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull

Plazas: 25 alumnos máximos
Nivel:
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior

Taller Práctico

  • Escolab

El Taller permet a l’alumne, mitjançant escenaris pràctics al laboratori, veure de primera mà algunes de les tècniques que utilitzen els Hackers així com els mecanismes de seguretat per evitar els seus atacs.

Actualment un dels perfils més buscats en el món de les tecnologies TIC és el d'enginyer expert en seguretat en les TIC, o més concretament, els anomenats "Hackers Ètics".

La seguretat a Internet és un dels focus d'inversió de les empreses, ja que qualsevol distracció pot actualment arruïnar el més preuat negoci.

Amb aquest objectiu el taller dóna a conèixer els riscos que pot plantejar l’ús incorrecte de les tecnologies que ens ofereix internet, tant per les empreses com per als usuaris, i com podem protegir-nos.

La majoria dels joves usen Messenger, Internet Explorer i altres aplicacions per a connectar-se a Internet i interactuar i comunicar-se amb altres usuaris.

El taller de Hackers introdueix l’alumne en els aspectes tècnics, legals i ètics d’Internet a través d’escenaris pràctics molt atractius de seguretat en xarxes i privacitat de dades, que els permeten veure les tècniques utilitzades i els mecanismes de protecció.


Identifícate   Tiene que estar registrado e iniciar sesión para realizar reservas.Últimos comentarios

rebeca.lopez@ · 25/10/2019 15:45

Bona tarda, tenim places disponibles per aquest taller, necessito saber el nombre d'alumnes que vindrieu.

 

Gràcies,

 

Rebeca López

mespada@ · 23/10/2019 08:23

Hola, m'he afegit a la llista d'espera, si en feu un altre, ens agradaria molt fer-ho. Som de l'institut escola del treball de Barcelona, el faria amb alumnes de grau superior de la família d'informàtica. Moltes gràcies !!
Comparte!