Escolab

Escolab us desitja unes Bones Festes i un 2022 ple de ciència

 

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Durant la passada edició 2020-2021, malgrat la pandèmia, Escolab va continuar creixent i oferint un ampli ventall d'activitats presencials i virtuals, amb la col·laboració d'un total de 28 centres de recerca i la participació de 61 centres educatiusGràcies a totes i tots per la vostra implicació i per la constància a l'hora de complir amb les mesures covid.

 

Un curs més, aquest trimestre el programa Escolab ha arrencat amb força i il·lusió per apropar la recerca científica a les aules, ampliant la seva oferta amb noves propostes dels centres de recerca, que podeu consultar al llistat d’activitats de la pàgina web.

 

Donada, però, la situació sanitària actual i la previsió per a les setmanes posteriors a les festes de Nadal, hem recomanat als centres de recerca que, en la mesura del possible, adaptin les pròximes activitats previstes al format virtual o es posposin, en funció de l'evolució de la pandèmia i les recomanacions sanitàries de les autoritats competents.

Per la qual cosa, aconsellem a les escoles i instituts que hagin reservat activitats sobretot per al mes de gener, confirmar-les abans amb els centres de recerca corresponents.

 

L'equip Escolab volem agrair-vos, una vegada més, el vostre esforç per adaptar-vos a la situació sanitària del moment i desitjar-vos molt Bones Festes i una bona entrada d'any! 


Comparteix!

Altres


Escolab us desitja un bon estiu!

 

Benvolgudes i benvolguts escolabers, l’estiu ha arribat a Escolab i amb ell, el tancament del curs 2021-2022


Trobada Escolabers, connectant recerca i aula més que mai!

 

Després de dos anys de pandèmia, el passat 28 de juny vam poder celebrar novament la Trobada Escolabers anual, enguany a l'Institut Botànic de Barcelona.

A un...


Com alimentar-nos contra la desinformació i generar idees per divulgar ciència

Durant el curs escolar 2020-2021, el programa Escolab va posar en marxa dos projectes pilot juntament amb el


Inscriu-te a la Trobada Escolabers 2022

L’estiu és temps de tornar a veure'ns. Torna la Trobada Escolabers en format presencial! 

Torna la Trobada Escolabers!

Després de dos anys de restriccions, ens fa molta il·lusió recuperar la Trobada de la Comunitat Escolab VacunAcció: ens vacunem contra la desinformació

Del 24 al 30 d’abril de 2022 se celebra la


Viu una primavera Escolab!

Benvolgudes i benvolguts escolabers, 

Us comuniquem que hi ha diverses activitats lliures per al mes de març al web d’Escolab que poden ser del...


Viu la Setmana Mundial del Cervell 2022 a Escolab

Durant la Setmana Mundial del Cervell, científiques i científics que investiguen sobre diferents aspectes de la neurobiologia ofereixen xerrades i activitats (adreçades a l'alumnat d’ESO, batxillerat...


11F: us presentem les científiques d’Escolab Meets

 

“Poder dir que et dediques al que més t’agrada del món, és perfecte”. Així de convençuda està Maria Cunquero (investigadora a...


Escolab continua creixent amb noves propostes d’activitats i nous recursos virtuals!

 

Tot i les limitacions encara presents degudes a la covid-19, el programa Escolab continua el seu camí, adaptant-se per poder seguir oferint alternatives viables als centres...


+Veure més