Escolab

Escolab us desitja unes Bones Festes i un 2022 ple de ciència

 

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Durant la passada edició 2020-2021, malgrat la pandèmia, Escolab va continuar creixent i oferint un ampli ventall d'activitats presencials i virtuals, amb la col·laboració d'un total de 28 centres de recerca i la participació de 61 centres educatiusGràcies a totes i tots per la vostra implicació i per la constància a l'hora de complir amb les mesures covid.

 

Un curs més, aquest trimestre el programa Escolab ha arrencat amb força i il·lusió per apropar la recerca científica a les aules, ampliant la seva oferta amb noves propostes dels centres de recerca, que podeu consultar al llistat d’activitats de la pàgina web.

 

Donada, però, la situació sanitària actual i la previsió per a les setmanes posteriors a les festes de Nadal, hem recomanat als centres de recerca que, en la mesura del possible, adaptin les pròximes activitats previstes al format virtual o es posposin, en funció de l'evolució de la pandèmia i les recomanacions sanitàries de les autoritats competents.

Per la qual cosa, aconsellem a les escoles i instituts que hagin reservat activitats sobretot per al mes de gener, confirmar-les abans amb els centres de recerca corresponents.

 

L'equip Escolab volem agrair-vos, una vegada més, el vostre esforç per adaptar-vos a la situació sanitària del moment i desitjar-vos molt Bones Festes i una bona entrada d'any! 


Share!

Other news


S’obre el període d’inscripcions del curs Escolab 2022-2023

Arrenca el curs Escolab 2022-2023! 

I com cada any a l’inici de curs, obrim la 


Escolab us desitja un bon estiu!

 

Benvolgudes i benvolguts escolabers, l’estiu ha arribat a Escolab i amb ell, el tancament del curs 2021-2022


Trobada Escolabers, connectant recerca i aula més que mai!

 

Després de dos anys de pandèmia, el passat 28 de juny vam poder celebrar novament la Trobada Escolabers anual, enguany a l'Institut Botànic de Barcelona.

A un...


Com alimentar-nos contra la desinformació i generar idees per divulgar ciència

Durant el curs escolar 2020-2021, el programa Escolab va posar en marxa dos projectes pilot juntament amb el


Inscriu-te a la Trobada Escolabers 2022

L’estiu és temps de tornar a veure'ns. Torna la Trobada Escolabers en format presencial! 

Torna la Trobada Escolabers!

Després de dos anys de restriccions, ens fa molta il·lusió recuperar la Trobada de la Comunitat Escolab VacunAcció: ens vacunem contra la desinformació

Del 24 al 30 d’abril de 2022 se celebra la


Viu una primavera Escolab!

Benvolgudes i benvolguts escolabers, 

Us comuniquem que hi ha diverses activitats lliures per al mes de març al web d’Escolab que poden ser del...


Viu la Setmana Mundial del Cervell 2022 a Escolab

Durant la Setmana Mundial del Cervell, científiques i científics que investiguen sobre diferents aspectes de la neurobiologia ofereixen xerrades i activitats (adreçades a l'alumnat d’ESO, batxillerat...


11F: us presentem les científiques d’Escolab Meets

 

“Poder dir que et dediques al que més t’agrada del món, és perfecte”. Així de convençuda està Maria Cunquero (investigadora a...


+See more